Всички, които гласуваха днес против Никола Минчев показаха, че не им

...
Всички, които гласуваха днес против Никола Минчев показаха, че не им
Коментари Харесай

Петков: Минчев стана жертва на нова коалиция

Всички, които гласоподаваха през днешния ден срещу Никола Минчев демонстрираха, че не им пука за тази страна, че не се интересуват от собствената си идеология. Те са едни маркетингови компании, които лъжат своите гласоподаватели. Завесите се подвигат и нас не ни е боязън от избори. Това сподели министър-председателят Кирил Петков, откакто 125 народни представители гласоподаваха „ за ” предварителното освобождение на Никола Минчев от председателския пост в Народното събрание.

Минути след гласуването председателстващият съвещанието Кристиан Вигенин разгласи отмора и Петков даде ново малко изказване пред публицистите в коридорите.

" Има ново болшинство в този Народното събрание. Те се прегърнаха – това значи цялостна непоследователност, тези хора нямат морал, сподели Петков, откакто оставката на Минчев идва, с помощта на „ ИТН ”, ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ", съобщи Петков. 

Премиерът изрази вяра, че в 47-ото Народно заседание има свестни хора, които са на ръка и ще съумеят да преборят страха си.

Мирослав Иванов от „ Продължаваме промяната ” ще извършва длъжността ръководител на 47-ото Народно заседание до избора на нов.

" Взимам думата за да благодаря на Никола Минчев за в действителност добре свършената работа. Той съумя да води този парламент по най-диалогичния, професионален метод, по който можеше. Той в действителност стана днес жертва не на неговата активност, не на неговите дейности, а на това, че сега една коалиция, която се образува между  ГЕРБ, " Възраждане ", Движение за права и свободи и хора, останали в " ИТН ", които взеха решение че без значение от неговите професионални качества, те ще гласоподават срещу ". Това сподели Кирил Петков от парламентарната естрада, минути откакто бе гласувана оставката на Никола Минчев. 

" Искам да ви успокоя за всички, които гледат сега. Когато започнахме със служебния кабинет, ние осветлихме огромните схеми, свързани с Българската банка за развиване. Когато спечелихме изборите, имахме коалиционен сътрудник, който е доста подвластен. Промяната идва и малко по малко България ще бъде друга ", добави Петков. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР